GYIK

Hogyan tudom lefoglalni a szobát vagy az apartmant?

A 06/72/279-051 vagy 06/30/334-0249 telefonszámon lehet érdeklődni. A honlapon található foglalás adatlapot kitöltve és elküldve, vagy ajánlatunkra hivatkozva saját levelezőjéből az aleaapartmanok@gmail.com címre elküldött e-mailen keresztül érdemi ügyintézés 8:00-tól 18:00-ig. Érvényes foglalást csak e-mailben tudunk elfogadni.

Mit tartalmaz az ár általában?

A honlapon található árak tartalmazzák a szállást ellátás nélkül, a konyha használatát teljes felszereltséggel, illetve a közösségi helyiségek használatát.

Az árak az ÁFÁ-t tartalmazzák.

Ellátás igény szerint megbeszélés alapján.

Foglalásomhoz kell-e előleget fizetni?

Nem, a honlapon keresztül történő foglaláshoz nem szükséges előleget fizetnie. Egyes partner felületeinken keresztül történő foglalás esetén azonban szükséges lehet előleg vagy teljes összeg fizetése.

A fizetés érkezéskor történik, miután átvették a kívánt apartmant.

Mikor lehet elfoglalni az apartmant és mikor kell elhagyni?

Az apartmanokat az érkezés napján 14:00-tól 18:00 óráig foglalhatják el (a későbbi érkezést kérjük, hogy előre jelezzék), és a távozás napján kérjük 10:00-ig szíveskedjen elhagyni azt. Ettől eltérni felár ellenében lehetséges, melyet foglaláskor kérjük, hogy jelezzenek.

Ébresztést kérhetek-e?

Jelezze igényét az Átrium Hotel recepcióján és a kért időpontban mobiltelefonján ébresztjük Önt.

Van-e lehetőségem vasalásra, mosásra, szárításra?

Az apartman házak közösségi tereiben vasaló állvány vasalóval, és házanként egy-egy mosógép vehető igénybe. Az apartman összes egységéhez tartozik ruhaszárító.

Ha szeretnék reggelizni, vagy vacsorázni azt hány órától tudom megtenni?

A reggelit 9:00 után tudja elfogyasztani az Átrium Hotel éttermében, a vacsorát pedig 19:00 óra után szintén az Átrium Hotel éttermében tudja igénybe venni, melyet délelőtt 11 óráig tud megrendelni a hotel recepcióján.

Van internet az apartmanban?

Igen van. Az apartman  teljes területén, vezeték nélküli internet hálózat van. 

Háziállatot hozhatok-e?

Sajnos apartmanjaink nem alkalmasak kisállatok elszállásolására.

Hol lehet dohányozni az apartmanban?

Az épület nem dohányzó. Csak az udvaron az erre kijelölt helyen lehet dohányozni.

Mikor kell fizetni?

Érkezéskor, az apartman átvétele után.

Fizethetek-e SZÉP-kártyával?

Igen. K&H, MKB és OTP SZÉP kártyát fogadunk el. Ezek szállás és vendéglátás alszámláiról elszámolható minden szolgáltatásunk. Kártyás fizetésre csak az Átrium Hotelben van lehetőség. Készpénzes fizetésre akár az apartmanban is van lehetőség a szoba átvétele után. Az idegenforgalmi adó csak készpénzzel fizethető. Ennek mértéke 2018-ban 500 Ft/fő/éj.

Milyen típusú bankkártyát fogad el az Apartman?

MasterCard, MasterCard Electronic, Maestro, VISA és VISA Electron kártyatípusokat fogadunk el. . Kártyás fizetésre csak az Átrium Hotelben van lehetőség.

Kell idegenforgalmi adót fizetnem?

Amennyiben Ön 18 év feletti úgy igen, az adó mértéke 2018-ben 500 Ft/fő/éj.